Αποτροπιασμός: Ο μαστροπός-βιαστής από τα Σεπόλια είχε 213 τηλεφωνικές κλήσεις για την 12χρονη έναντι 50-70 ευρώ

Newsroom
Αποτροπιασμός: Ο μαστροπός-βιαστής από τα Σεπόλια είχε 213 τηλεφωνικές κλήσεις για την 12χρονη έναντι 50-70 ευρώ
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ο αριθμός των «πελατών» που βίασαν την 12χρονη έναντι 50 έως 70 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα, κοντά στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό δημιουργούν (και) οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου μαστροπού-βιαστή της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών, ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής, είχε δεχτεί, μέσω του site στο οποίο αναρτούσε τα βίντεο με τους βιασμούς της ανήλικης, 213 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει μάλιστα, ο αριθμός των «πελατών» που βίασαν την 12χρονη έναντι 50 έως 70 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα, κοντά στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια.

Ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί στα Σεπόλια, με την ίδια την ανήλικη μάλιστα να εργάζεται και η ίδια εκεί εργαζόταν ανά διαστήματα. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.

Την πρώτη φορά μάλιστα ο δράστης, φέρεται να απείλησε με πιστόλι την 12χρονη και την απείλησε να μην πει σε κανέναν τι είχε συμβεί.

Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που ήθελαν να βιάσουν έναντι αμοιβής την ανήλικη. Για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.