Φρίκη στην Αθήνα: 53χρονος, μαζί με 42χρονο, βίαζαν και εξέδιδαν ανήλικη που εργαζόταν στο κατάστημά του

Newsroom
Φρίκη στην Αθήνα: 53χρονος, μαζί με 42χρονο, βίαζαν και εξέδιδαν ανήλικη που εργαζόταν στο κατάστημά του
Συνελήφθησαν 42χρονος και 53χρονος κατηγορούμενοι, μεταξύ άλλων, για βιασμό 12χρονης κατ΄εξακολούθηση στην Αθήνα.

Δύο άνδρες, 42 και 53 ετών, συνελήφθησαν με εντάλματα, χθες Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για βιασμό 12χρονης κατ΄ εξακολούθηση και άλλα αδικήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Παράλληλα, η δικογραφία σε βάρος του 42χρονου αφορά το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την βιντεοσκοπούσε.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος, ενώ στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.