Νέο βίντεο που κόβει την ανάσα με την μπλε BMW στη Λαμία: Από θαύμα δεν θέρισε κόσμο (vid)

Newsroom
Νέο βίντεο που κόβει την ανάσα με την μπλε BMW στη Λαμία: Από θαύμα δεν θέρισε κόσμο (vid)
Γυναίκες, που για να αποφύγουν το αυτοκίνητο «κολλάνε» πάνω στην τζαμαρία του τουριστικού γραφείου «ilko travel», ενώ ένα δευτερόλεπτο πριν από το σημείο έχει περάσει μια μητέρα με ένα κοριτσάκι το οποίο κρατάει από το χέρι...

Πραγματικά από θαύμα, μια παρέα γυναικών γλίτωσε από την ξέφρενη πορεία που είχε η μωβ BMW στη Λαμία, που σκόρπισε τον τρόμο.

Το LamiaReport εξασφάλισε ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που αποτυπώνει πως από θαύμα και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα.

Αρχικά θα δείτε ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί 22χρονος Λαμιώτης ανεβαίνει στο δεξί πεζοδρόμιο και περνάει ξυστά από δύο κοπέλες, χτυπώντας τη μια ελαφρά στο χέρι.

Στη συνέχεια, έχοντας χάσει τον έλεγχο και με μεγάλη ταχύτητα, έρχεται στο απέναντι πεζοδρόμιο και κατεβάζει ένα δέντρο.

Στο σημείο βρίσκονται κάποιες γυναίκες, που για να αποφύγουν το αυτοκίνητο «κολλάνε» πάνω στην τζαμαρία του τουριστικού γραφείου «ilko travel», ενώ ένα δευτερόλεπτο πριν από το σημείο έχει περάσει μια μητέρα με ένα κοριτσάκι το οποίο κρατάει από το χέρι και στη συνέχεια δυο μαθήτριες. Η μια από τις δύο είναι η 16χρονη που χτυπήθηκε από το δέντρο.

Επίσης στο βίντεο θα δείτε, από άλλη κάμερα να έχει καταγράψει τη μωβ BMW, λίγα μέτρα πριν να περνάει με «χίλια» και τον κόσμο να τρέχει να σωθεί πανικόβλητος.

Ο νεαρός οδηγός έχει συλληφθεί.