Συνελήφθη ο οδηγός που έκανε «πατιλίκια» στο κέντρο της Λαμίας: Δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Newsroom
Συνελήφθη ο οδηγός που έκανε «πατιλίκια» στο κέντρο της Λαμίας: Δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Ο νεαρός οδηγός φέρεται να κατηγορείται για: Σωματικές βλάβες λόγω αμέλειας και διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Χάος προκάλεσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (9/10) στο κέντρο της Λαμίας ένας 22χρονος οδηγός.

Ο νεαρός άνδρας δημιούργησε τεράστια αναστάτωση, πανικό και τρόμο οδηγώντας -σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται – άκρως επικίνδυνα στην πιο κεντρική οδό της πόλης λίγο πριν την πλατεία Ελευθερίας, σε μία βραδιά όπου αρκετός κόσμος είχε κατακλύσει το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε «παντιλίκια» έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από την πλευρά του οδηγού, με κατεύθυνση προς την πλατεία Ελευθερίας, έκοψε δύο δέντρα παρέσυρε ένα μηχανάκι αλλά και μία 16χρονη κοπέλα η οποία βρέθηκε στο διάβα του (και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά).

Στο σημείο προκλήθηκε πανικός. Αρκετά άτομα τα οποία βρίσκονταν στο σημείο κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του προκειμένου να τον λιντσάρουν ωστόσο με την παρουσία κάποιων πιο ψύχραιμων αυτό απεφεύχθη.

Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μέσα σε λίγες στιγμές βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά και να μεταφερθούν οι τραυματίες στο νοσοκομείο.

Δεν ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος

Ο 22χρονος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow.gr από το αστυνομικό ρεπορτάζ, συνελήφθη άμεσα χωρίς να προβάλει αντίσταση. Οι αστυνομικοί μάλιστα τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και διαπίστωσαν ότι δεν ήταν και υπό την επήρεια οινοπνεύματος (αλκοόλ) για την ακρίβεια σε μέτρηση που έγινε ήταν εντός των φυσιολογικών ορίων.

Όσον αφορά την σύλληψη του, με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και δεν κρατείται.