Σοϊλέδης για Survivor: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ηττημένος, όταν φτάνεις στον τελικό είσαι νικητής» (vid)

Newsroom
Σοϊλέδης για Survivor: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ηττημένος, όταν φτάνεις στον τελικό είσαι νικητής» (vid)
O Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τον τελικό του survivor, για την νίκη του Στάθη Σχίζα αλλά και για το viral πλάνο της Μαρίας Αντωνά.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο ένας εκ των δυο φιναλίστ στο Survivor, μίλησε στις κάμερες για τον τελικό, για το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, αλλά και για την ποινή που τους επέβαλαν αφού ανακαλύφθηκε πως είχαν κινητό στο ριάλιτι επιβίωσης.

Για το γεγονός ότι δεν κέρδισε τελικά εκείνος το έπαθλο, απάντησε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ηττημένο, αφού έφτασε μέχρι τον τελικό. Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό που είχε ήδη συγκεντρώσει κατά την παραμονή του στο παιχνίδι, ξεπερνάει κατά πολύ το χρηματικό έπαθλο.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι ηττημένος. Θεωρώ πως όταν φτάνεις στον τελικό, είσαι νικητής», απάντησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Για το viral πλάνο της Μαρίας Αντωνά: «Επειδή έχουμε ακούσει πολλά εκείνη την στιγμή, όσοι την ξέρουν, ξαναλέω, θα καταλάβουν ότι ψάχνει τον Άρη, έχει στεναχωρηθεί η ίδια με την ανακοίνωση, πολύ λογικό. Και ψάχνει τον Άρη για να δει πώς έχει αντιδράσει ο Άρης και πώς το έχει πάρει ο Άρης, Γιατί, η Μαρία ήθελε εκείνη την στιγμή να μην στεναχωρηθώ εγώ. Έχω διαβάσει διάφορα, ότι κοίταξε με μίσος τον Στάθη, την Αλεξάνδρα...».