Τα λεφτά του Σοϊλέδη από το Survivor ξεπερνούν και επαγγελματικό συμβόλαιο της Super League

Newsroom
Τα λεφτά του Σοϊλέδη από το Survivor ξεπερνούν και επαγγελματικό συμβόλαιο της Super League
Πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει ο Άρης Σοϊλέδης, κατά την παραμονή του στο Survivor, χωρίς το έπαθλο.

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο ένας εκ των δυο παικτών που έφτασαν στον τελικό του Survivor, διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αντίπαλός του είναι ο Στάθης Σχίζας. Νωρίτερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έμειναν εκτός τελικού καταλαμβάνοντας την τρίτη και την τέταρτη θέση μετά την ψηφοφορία του κοινού.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με τις αμοιβές των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο, ο Άρης Σοϊλέδης ήδη έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσό, που ξεπερνά κατά πολύ το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής έμεινε στο παιχνίδι 26 εβδομάδες και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά κατά καιρούς, αμείβεται με 7.000 ευρώ την εβδομάδα.

Υπολογίζοντας το ποσό ανάλογα με τις εβδομάδες παραμονής του στο Survivor, το αποτέλεσμα είναι 182.000 ευρώ, χωρίς το έπαθλο.

Αν στον σημερινό (6/7) τελικό αναδειχθεί νικητής και κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, τότε θα τελειώσει από το ριάλιτι με συνολικά κέρδη 282.000 ευρώ!

Αυτό το ποσό θα μπορούσε να είναι ένα αρκετά καλό συμβόλαιο σε μια ομάδα της Super League. Άλλωστε να υπενθυμίσουμε πως μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί στην εκπομπή «Open Weekend», ο Άρης Σοϊλέδης είχε ήδη συγκεντρώσει 165.000 ευρώ.