Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του Survivor (vid)

Newsroom
Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του Survivor (vid)
O Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τον τρόπο που θα ξοδέψει το έπαθλο του Survivor.

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, αφού ολοκληρώθηκε ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε μια λαμπερή βραδιά, με πολλά βίντεο με στιγμές από τον Άγιο Δομίνικο, οι δυο φιναλίστ, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας διεκδίκησαν το τρόπαιο των 100.000 ευρώ.

Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας, με τον Άρη Σοϊλέδη ωστόσο να έχει συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό κατά την διάρκεια παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο. Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον τελικό ήταν και ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος, όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια δεν έχει χάσει ποτέ τον ελληνικό τελικό του ριάλιτι.