Η Νέα Δημοκρατία «έκοψε» την Λατινοπουλου από τα ψηφοδέλτια της

Newsroom
Η Νέα Δημοκρατία «έκοψε» την Λατινοπουλου από τα ψηφοδέλτια της
Πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν πως η πολιτεύτρια δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές. Φήμες για την «Εθνική Δημιουργία» του Μπογδάνου.

Εκτός από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στις επερχόμενες εκλογές, θα είναι η (μέχρι πρότινος) πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου. Μετά τον σάλο που ξέσπασε (πάλι) γύρω από το όνομά της, σχολιάζοντας φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό, πηγές από το κυβερνών κόμμα ξεκαθάρισαν πώς «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην ανάρτησή της στα social media έκανε λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture», ποστάροντας φωτογραφίες της παρουσιάστριας του Mega Δανάης Μπάρκα και στα κολακευτικά λόγια που ακούστηκαν: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά»!

Η Δανάη Μπάρκα, αν και όπως σκέφτηκε πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσει, είπε στην σημερινή της εκπομπή στο Mega: «Σε πιάνει μια λύπη όταν βλέπεις ανθρώπους που το μόνο τους όπλο είναι να σχολιάζουν τρίτους. Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Έντονη φημολογία πάντως, η οποία έχει αναπτυχθεί εδώ και ένα μήνα, θέλει την Αφροδίτη Λατινοπούλου να «κατεβαίνει» υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Εθνική Δημιουργία».