Η Δανάη «δίκασε» την Λατινοπούλου: «Σε πιάνει μια λύπη, σχολιάζει μόνο τρίτους» (vid)

Newsroom
Η Δανάη «δίκασε» την Λατινοπούλου: «Σε πιάνει μια λύπη, σχολιάζει μόνο τρίτους» (vid)
Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο σχόλιο που έκανε ο Αφροδίτη Λατινοπούλου για το σώμα της γνωστής παρουσιάστριας.

Με την προεκλογική περίοδο να έχει ξεκινήσει, έστω και ανεπίσημα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επιχειρεί να ρίξει όλο και πιο συχνά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, με τα προκλητική σχόλια που κάνει.

Το τελευταίο αφορούσε το σώμα της Δανάης Μπάρκας με αφορμή ένα δημοσίευμα που υπήρξε για εκείνη, με την υποψήφια της ΝΔ στις εκλογές του 2019 να μιλάει για λάθος πρότυπα.

Η Δανάη Μπάρκα, αν και όπως σκέφτηκε πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσει, είπε στην σημερινή της εκπομπή στο Mega

Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, κι επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Σε μιά εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα κι επειδή, σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε κι εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού», συμπληρώνει.