Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Ο δολοφόνος λέει πως σκότωσε τον 22χρονο γιατί έβριζε ζωντανούς και νεκρούς

Newsroom
Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Ο δολοφόνος λέει πως σκότωσε τον 22χρονο γιατί έβριζε ζωντανούς και νεκρούς
Ο 44χρονος φονιάς του Μυλοπόταμου αναφέρει πως σκότωσε τον 22χρονο γιατί έβριζε ζωντανούς και νεκρούς συγγενείς του. Είχε τα τρίμηνα του πατέρα του.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται ο 44χρονος φονιάς του 22χρονου στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 44χρονος, προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έγιναν τρία σοβαρά φραστικά επεισόδια σε μιάμιση ώρα. Στο ένα, όπως υποστήριξε ο 44χρονος, το θύμα εξύβρισε πολύ άσχημα και χυδαία μέλη της οικογένειας του, ακόμα και αυτούς που έχουν φύγει από τη ζωή (σ.σ. είχε τα τρίμηνα του πατέρα του) ενώ μπροστά ήταν και η ηλικιωμένη μητέρα του η οποία και κατέθεσε στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Στη συνέχεια και ενώ ο 22χρονος περπατούσε κοντά στο σπίτι της αδερφής του, με την ίδια και τον πατέρα του να περπατάνε μπροστά, ο 44χρονος υποστήριξε πως πήγαινε στα ζώα του και διαπληκτίστηκαν ξανά.

Σύμφωνα με τον δολοφόνο, ο οποίος παραδόθηκε παρουσία δικηγόρου, το θύμα του είπε ξανά βαριές βρισιές και εκείνος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές.