Παραδόθηκε ο 44χρονος για την δολοφονία του 22χρονου στην Κρήτη

Newsroom
Παραδόθηκε ο 44χρονος για την δολοφονία του 22χρονου στην Κρήτη
Ομολόγησε τη πράξη του και παρέδωσε το όπλο.

Παραδόθηκε ο φερόμενος δράστης του φονικού στο Αργουλιό Μυλοποτάμου με θύμα τον 22χρονο πατέρα.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου, ο 44χρονος προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.

Ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Πώς έγινε το έγκλημα

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από χθες το χωριό Αργουλιό και η ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου μετά την άγρια δολοφονία του 22χρονου Κώστα.

Σύμφωνα με το cretapost, οι δύο άνδρες φαίνεται ότι είχαν αρκετές διαφορές και κατά το παρελθόν είχαν έρθει σε σύγκρουση.

Χθες όμως γράφτηκε με άγριο τρόπο ο επίλογος των σχέσεων των δύο ανδρών.

Η αρχή έγινε όταν ο 22χρονος με τον 44χρονο είχαν μία συνάντηση σε δρόμο του χωριού όπου είχαν έναν έντονο καυγά. Μετά τον καυγά οι δύο άνδρες έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο 22χρονος πήγε στο σπίτι της αδερφής του και τότε εμφανίστηκε ο 44χρονος με το αυτοκίνητό του και βγάζοντας το όπλο τον πυροβόλησε αρκετές φορές.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερις σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη με τον 22χρονο να πέφτει νεκρός.

Θα γίνει η βάφτιση του παιδιού πριν την κηδεία

Σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία. Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα.