Σύζυγος θύματος στην Κρήτη: «Κι εμένα με είχε σημαδέψει με όπλο ο αδερφός του, δεν ήταν για κτηματικά, τον ζήλευαν» (vid)

Newsroom
Σύζυγος θύματος στην Κρήτη: «Κι εμένα με είχε σημαδέψει με όπλο ο αδερφός του, δεν ήταν για κτηματικά, τον ζήλευαν» (vid)
«Φτάσανε εκεί από ένα χωράφι που ήταν 100 μέτρα», ανέφερε ο πεθερός του θύματος στην Κρήτη.

Συγκλονίζει η σύζυγος του 22χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Κρήτη και μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «Live News» ανέφερε πως ο αδερφός του φερόμενου δράστη είχε απειλήσει και την ίδια.

«Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…», σημείωσε η σύζυγος του θύματος.

Η ανάρτηση της συζύγου του θύματος

«Έφυγες και δεν χάρηκες καθόλου το παιδί σου… Που έλεγες πως θα είσαι δίπλα του… Έκανες τα πάντα για εκείνο… Ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου… Τι θα πω στο παιδί σου που σε περιμένει να το πάρεις αγκαλιά, να το κοιμήσεις όπως κάθε βράδυ;… Να το προσέχεις τόσο καλά… καλύτερα κι από εμένα καρδιά μου… Πού είσαι τώρα που σε ζητάμε και οι δυο; Μας άφησες ψυχή μου. Δεν προλάβαμε να χαρούμε τίποτα. Ούτε τον γάμο μας, ούτε το παιδί μας. Σ’ αγαπώ καρδιά μου και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα θα ζεις στη καρδιά μας!», είπε η σύζυγος του 22χρονου.

«Ποιον θα πει μπαμπά το εγγόνι μου που είναι 30 ημερών;»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πεθερός του θύματος, για το πως έφτασαν από τους τσακωμούς μέχρι το φονικό και υπογράμμισε πως «φτάσανε εκεί από ένα χωράφι που ήταν 100 μέτρα».

«Ο συγκεκριμένος φονιάς έχει δικαστήριο στις 20 του μήνα γιατί είχε απειλήσει την κόρη μου με όπλο» τόνισε.

«Το μωρό μας, που μεγαλώνει, ποιον θα πει "μπαμπά"; Είναι 30 ημερών και ψάχνει τον πατέρα του» συμπλήρωσε για την απώλεια του γαμπρού του.

«Λίγο πριν το Πάσχα τον είχε ξαναπυροβολήσει. Το ξέρει ο δικηγόρος του αυτό; Χθες είχαν βρεθεί στην πλατεία του χωριού και λογοφέρανε και έφυγαν. Μετά αυτός γιατί έπρεπε να περάσει μπροστά από το σπίτι των παιδιών;» πρόσθεσε ο πεθερός του θύματος.

«Τους έπιασε η ζήλια, τους έπιασε η ζήλια για τον γαμπρό μου» κατέληξε για τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια συγγενών

Το φονικό έγινε έξω από το σπίτι της αδελφής του θύματος. Οι δύο άνδρες είχαν λογομαχήσει λίγη ώρα νωρίτερα, τους χώρισαν και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Την ώρα που ο 22χρονος περπατούσε στον δρόμο μαζί με τους συγγενείς του, ο 44χρονος πέρασε από δίπλα τους με το φορτηγάκι του, ισχυριζόμενος ότι πάει στα ζώα του. Διαπληκτίστηκαν ξανά και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, εν ψυχρώ.