«Επίθεση» Γιαννόπουλου σε Μιχαηλίδου: «Έχετε εμπάθεια με το Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)

Newsroom
«Επίθεση» Γιαννόπουλου σε Μιχαηλίδου: «Έχετε εμπάθεια με το Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)
Έντονη διαφωνία του Κώστα Γιαννόπουλου με την Δόμνα Μιχαηλίδου για το Χαμόγελο του Παιδιού και αποκάλυψη οτι ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζήτησε να μην δωθεί άλλη δημοσιότητα.

Το θέμα που έχει προκύψει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, με τον Κώστα Γιαννόπουλο να φιλοξενείται στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» την ίδια ώρα με την Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου αποκάλυψε πως μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης του ζήτησε να μην δώσει άλλη δημοσιότητα στο θέμα. Ωστόσο, όπως τόνισε, από τη στιγμή που γίνονται συναντήσεις για το θέμα, χωρίς να καλείται, αποδεσμεύτηκε και αποφάσισε να μιλήσει για αυτό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, δεσμεύτηκε πως δεν θα κλείσει, όμως ο κ.Γιαννόπουλος της είπε πως «έχετε εμπάθεια με το Χαμόγελο του Παιδιού», κάτι στο οποίο η κ. Μιχαηλίδου τόνισε πως δεν ισχύει.

«Αν λείψει το Χαμόγελο δεν θα υπάρχει επιτόπια παρέμβαση», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, με την Υφυπουργό να του ξεκαθαρίζει πως πρέπει να μπουν κανόνες για όλους.