Άγριο ξύλο στο μετρό του Μπρούκλιν ανάμεσα σε δύο άντρες που έπεσαν στις γραμμές (vid)

Newsroom
Άγριο ξύλο στο μετρό του Μπρούκλιν ανάμεσα σε δύο άντρες που έπεσαν στις γραμμές (vid)
Ο ένας κρατούσε μαχαίρι με το οποίο κάρφωσε αρκετές φορές τον άλλο άντρα πριν πέσουν στις γραμμές.

Ένα βίντεο από το μετρό του Μπρούκλιν των ΗΠΑ δείχνει τη μάχη δύο ανδρών που κατέληξαν μέσα στις γραμμές. Μάλιστα, ο ένας κρατούσε μαχαίρι, με το οποίο έφερε πολλαπλά χτυπήματα στον άλλον άνδρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα από τους πιο πολυσύχναστος σταθμούς τους μετρό του Μπρούκλιν μπροστά στα μάτια των έντρομων επιβατών που περίμεναν τον συρμό στην πλατφόρμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 52χρονος άνδρας πέρασε μπροστά από έναν άλλο άνδρα που περίμενε τον συρμό έχοντας ένα καρότσι με ψώνια δίπλα του. Όπως φαίνεται από το βίντεο ο 52χρονος πάτησε χωρίς να το θέλει τα ακουστικά που είχε παρατήσει ο άλλος άνδρας στο έδαφος και ο τελευταίος φέρεται να του ζήτησε τον λόγο.

Μάλιστα, άρχισε να του μιλάει σε έντονο τόνο, ενώ κρατούσε στα χέρια του και ένα μαχαίρι. Μέσα σε δευτερόλεπτα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να καταλήξουν στις γραμμές του μετρό.

Ο 52χρονος τραυματίστηκε από τα χτυπήματα με το μαχαίρι στο στήθος, στο αυτί, στο δάχτυλο και στο κεφάλι. Και οι δύο κατάφεραν να ανέβουν πάλι στην πλατφόρμα πριν περάσει το τρένο.