Τροχαίο στη Μονεμβασιά: «Δεν έγινε και τίποτα», φέρεται να είπε αρχικά ο δράστης

Newsroom
Τροχαίο στη Μονεμβασιά: «Δεν έγινε και τίποτα», φέρεται να είπε αρχικά ο δράστης
Νεκροί είναι δυο αναβάτες μηχανής στην Μονεμβασιά, έπειτα από σοκαριστικό περιστατικό με οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Σοκ προκλήθηκε την Κυριακή (8/5) από την είδηση ενός σοκαριστικού τροχαίου στη Μονεμβασιά, με θύματα δυο ανθρώπους. Συγκεκριμένα ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν σε κατάσταση αμόκ χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον τραβάει έως και 300 μέτρα.

Μάλιστα ο γιος του ενός εκ των θυμάτων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

«Δεν έγινε και τίποτα» φέρεται να είπε αρχικά ο δράστης

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε», φέρεται να είπε αρχικά ο οδηγός που σκόρπισε τον θάνατο, αναφέρει το pelop.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στη Μονεμβασιά καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων ενώ δεν έχει οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες.

Χαρακτηριστικό της παράκρουσης στην οποία βρισκόταν ο οδηγός είναι το γεγονός πως στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ.