Η τέλεια εκδίκηση στη… μανιακή με την κόρνα: Ήθελε ντε και καλά τη θέση που είχαν παρκάρει (vid)

Newsroom
Η τέλεια εκδίκηση στη… μανιακή με την κόρνα: Ήθελε ντε και καλά τη θέση που είχαν παρκάρει (vid)
Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει μια μικρή αλλά γλυκιά εκδίκηση. Έτσι για να της σπάσει λίγο παραπάνω τα νεύρα.

Στους δρόμους επικρατεί γενικότερα ένα χάος. Παλαβομάρα, βιασύνη, τρέλα. Δεν είναι όμως μόνο ελληνικό φαινόμενο. Τα ίδια γίνονται και αλλού στον κόσμο. Και προς Θεού, μην πέσετε πάνω σε καμία Karen. Ποια είναι αυτή; Karen λένε στις ΗΠΑ γενικότερα τις γυναίκες που – για να το πούμε κομψά- είναι λίγο στριμμένες. Φωνάζουν, βρίζουν, σου σπάνε τα νεύρα με τα πάντα.

Σε μία Karen έπεσε και το ζευγάρι που σταμάτησε στα Starbucks για καφέ. Προφανώς η κυρία με το κόκκινο αυτοκίνητο δεν έβρισκε θέση να παρκάρει οπότε αποφάσισε πως ήθελε μία συγκεκριμένη. Έκατσε λοιπόν από πίσω από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο και ξεκίνησε να κορνάρει. Πως γίνεται όταν μας έχει κλείσει κάποιος και δεν μπορούμε να φύγουμε; Έτσι ακριβώς, αλλά από την ανάποδη. Αυτή ήταν απ΄έξω στον δρόμο.

@karenvspublic #karen #karens #roadrage #parkingwars #fyp ♬ original sound - Karenvspublic

Σταμάτησε για λίγο όταν τους είδε ότι πήγαιναν να πάρουν το αυτοκίνητο να φύγουν, αλλά μετά από λίγο ξεκίνησε και πάλι τα κορναρίσματα. Το ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε να πάρει μια μικρή αλλά γλυκιά εκδίκηση. Έτσι για να της σπάσει λίγο παραπάνω τα νεύρα.

Μπήκαν μέσα, έκαναν όπισθεν, σταμάτησαν ακριβώς μπροστά της, την κοίταξαν και… ξαναέβαλαν στη θέση πάρκινγκ το αμάξι, αφήνοντάς την να συνεχίζει να κορνάρει ξανά και ξανά. Αυτοί καφέ είχαν να απολαύσουν μια φορά…