Υπάρχει φύλακας έξω από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου για να της ανάβει το τσιγάρο (vids)

Newsroom
Υπάρχει φύλακας έξω από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου για να της ανάβει το τσιγάρο (vids)
Τον αναπτήρα δεν μπορεί να τον έχει στην κατοχή της η 33χρονη που καπνίζει μανιωδώς, καθώς φοβούνται μην κάνει κακό στον εαυτό της, οπότε ένας φύλακας έξω από το κελί της έχει επιφορτιστεί με αυτό το «έργο».

Με πολλές διακυμάνσεις στην ψυχολογία της και στα συναισθήματά της αλλά και αιτήματα, κύλησαν οι πρώτες ημέρες της Ρούλας Πισπιρίγκου στο απομονωμένο κελί της, στη γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Αν και αρχικά φάνηκε να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες κράτησης, καθώς ούτως ή άλλως ήταν κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα και ουρλιαχτά, όπως ανέφερε το Mega, με αποτέλεσμα να πάνε κοντά της οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

«Είδαμε μια γυναίκα ταραγμένη και σε κατάσταση σοκ. Έκλαιγε και έλεγε συνέχεια ότι είναι άδικα στη φυλακή. Προσπαθούσαμε ώρα να την συνεφέρουμε», είπαν στο Mega σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Όταν έφτασε στον Κορυδαλλό η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, πέρασε ως είθισται από το γραφείο του διευθυντή και από γιατρούς όπου την εξέτασαν και υπέγραψε ότι είναι υγιής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να έχει άμεση πρόσβαση σε ένα τηλέφωνο και γι αυτό έξω από το κελί της υπάρχει ένα καρτοτηλέφωνο να επικοινωνεί με τους συγγενείς της και φυσικά με τους δικηγόρους της, ενώ ήθελε και μία τηλεόραση στο κελί της, για να ενημερώνεται για τα ρεπορτάζ της υπόθεσής της αλλά και να γεμίζει τον χρόνο της στη φυλακή.

«Μου είπε τι πράγματα θέλει να της πάω. “Πώς είναι η κατάσταση της” τη ρώτησα και μου είπε μια χαρά. Είναι μόνη της, θα με πάρει μού είπε σε μια ώρα, είναι μια χαρά», δήλωσε η αδερφή της κατηγορούμενης.

Το κάπως περίεργο τώρα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι επειδή η Ρούλα Πισπιρίγκου καπνίζει μανιωδώς, υπάρχει ένας φύλακας έξω από το κελί της- όπως αναφέρθηκε στο Live News του Mega- για να ανάβει το τσιγάρο της.

Τον αναπτήρα δεν δύναται να τον έχει η 33χρονη στην κατοχή της καθώς φοβούνται μην κάνει κακό στον εαυτό της, οπότε ένας φύλακας έξω από το κελί της, έχει επιφορτιστεί με αυτό το «έργο».

Τα πράγματα που θέλει να έχει στην κατοχή της, τα προμηθεύεται από το κυλικείο της φυλακής με λεφτά που της δίνουν οι δικοί της.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της θα προαυλίζεται μόνη της, θα βρίσκεται υπό 24ωρη επιτήρηση και δε θα έχει καμία οπτική επαφή με τις άλλες κρατούμενες, κάποιες από τις οποίες κατά την προσαγωγή της στον Κορυδαλλό της φώναζαν «ρουφιάνα ψόφα» και «κρεμάστε την».