Χαμός στον Κορυδαλλό με Πισπιρίγκου: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μεταφερθεί αλλού (vid)

Newsroom
Χαμός στον Κορυδαλλό με Πισπιρίγκου: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μεταφερθεί αλλού (vid)
Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι κρατούμενες του Κορυδαλλού στην Ρούλα Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε γύρω στις 9:00 σήμερα (5/4) το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ συγκεντρωμένοι στο σημείο απειλούσαν να την λιντσάρουν και την αποδοκίμασαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι κρατούμενες στις φυλακές του Ελαιώνα είχαν προειδοποιήσει πως θα της κάνουν κακό και έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί που βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και θα μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Μάλιστα, ο χώρος του τηλέφωνου που είναι συνήθως πεδίο έντασης μεταξύ των κρατουμένων, την ώρα που θα μπορεί να το προσεγγίζει θα είναι ελεύθερο.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, από το πρωί μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού επικρατεί ένταση και αναστάτωση, ενώ επί τόπου βρίσκονται εισαγγελέας και γιατρός.

Το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα είναι «στο τραπέζι», λόγω των αντιδράσεων των άλλων κρατουμένων απέναντί της, αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται η ίδια.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ταραγμένη από όταν πέρασε το κατώφλι των φυλακών, καθώς φέρεται να κλαίει συνεχώς ενώ ισχυρίζεται ότι είναι αθώα. Για αυτό και φέρεται να μεταφέρθηκε στο αναρρώτηριο, αν και διαψεύδονται οι πληροφορίες πως χτύπησε το κεφάλι της.