O Γουίλ Σμιθ «θυμήθηκε» να ζητήσει συγγνώμη από τον Κρις Ροκ: «Ήμουν απαράδεκτος και αδικαιολόγητος»

Newsroom
O Γουίλ Σμιθ «θυμήθηκε» να ζητήσει συγγνώμη από τον Κρις Ροκ: «Ήμουν απαράδεκτος και αδικαιολόγητος»
Ο Γουίλ Σμιθ περίπου 24 ώρες μετά το περιστατικό στα Όσκαρ με τον Κρις Ροκ, αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του.

Το χτύπημα του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ θα μείνει στην ιστορία των Όσκαρ, ως η πιο βίαιη σκηνή, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί πολλές αντιδράσεις παρά την απολογία του λίγο αργότερα. Βλέπετε, όταν έγινε το αστείο, ο πασίγνωστος ηθοποιός χαμογελούσε...

Σήμερα το πρωί όμως και έχοντας περάσει σχεδόν 24 ώρες από το επεισόδιο, ο Γουίλ Σμιθ με μία ανάρτησή του στα social media, ζήτησε συγγνώμη από όλους, ακόμα και από τον Κρις Ροκ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του...

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία εις βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ξεπέρασα τα όρια και ήμουν λάθος. Νιώθω ντροπιασμένος και οι πράξεις δεν αντιπροσωπεύουν τον άνθρωπο που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμος αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς του show, τους θεατές και όσους έβλεπαν στον κόσμο. Θα ήθελα να απολογηθώ στην οικογένεια Γουίλιαμς και σε αυτή του Κινγκ Ρίτσαρντ. Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας»