Ο πιο «Τρομακτικός Άνθρωπος» απάντησε στον «Ιρανό Hulk»: «Ανησυχώ ότι θα τραυματιστεί σοβαρά» (vid)

Newsroom
Ο πιο «Τρομακτικός Άνθρωπος» απάντησε στον «Ιρανό Hulk»: «Ανησυχώ ότι θα τραυματιστεί σοβαρά» (vid)
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει.

Η μέρα που όλοι περιμένουν για τη μονομαχία της χρονιάς πλησιάζει. Στις 2 Απριλίου στην Ο2 Arena του Λονδίνου, ο Martyn Ford (ο πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο) θα παλέψει με τον Sajad Gharibi (Ιρανός Hulk), με τους δύο μονομάχους να επιδίδονται όλο αυτό το διάστημα σε ένα γαϊτανάκι προκλητικών δηλώσεων.

Ο Ford σε πρόσφατες δηλώσεις του εν όψει του αγώνα που όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία, κατακεραύνωσε εκ νέου τον αντίπαλό του λέγοντας: «Ο Gharibi ζει σε έναν κόσμο γεμάτο σκ... Δεν θα ήθελα να είμαι σαν αυτόν. Ειλικρινά με το χέρι στην καρδιά, δεν νομίζω ότι έχει καταλάβει τι θα συμβεί όταν θα ανέβει στο ρινγκ. Ειλικρινά, ανησυχώ ότι θα τραυματιστεί σοβαρά».

Η απάντηση του Gharibi δεν άργησε να έρθει: «Martyn Ford συνέχισε να με προσβάλλεις όσο θέλεις. Να γίνεσαι κλόουν και να μην σέβεσαι. Αλλά σου υπόσχομαι ότι θα σε βγάλουν με φορείο από το ρινγκ. Δεν έχεις καμιά πιθανότητα απέναντι μου».

Στο τέλος του βίντεο, ο Gharibi συνθλίβει ένα πορτοκάλι με το χέρι, προειδοποιώντας τον Ford, ο οποίος φαίνεται να έχει στο μυαλό μεγαλύτερους στόχους στο μέλλον.

Ένας από αυτούς είναι να καλέσει τον The Rock σε μια μάχη μετά από αυτήν με τον Gharibi. «Θα ήθελα πολύ να προκαλέσω τον The Rock σε έναν αγώνα. Θα ήταν μια εκπληκτική μάχη, διότι πρόκειται για σπουδαίο αθλητή. Είναι πολύ κινητικός, δυνατός και προέρχεται από τον χώρο της επαγγελματικής πάλης».