Η απόλυτη μάχη του 2022: Ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον πλανήτη» απέναντι στον «Ιρανό Χουλκ»

Newsroom
Η απόλυτη μάχη του 2022: Ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον πλανήτη» απέναντι στον «Ιρανό Χουλκ»
Ο Μάρτιν Φορντ απέναντι στον Σαγιάντ Καρίμπι στην αναμέτρηση που περιμένουν όλοι.

Είναι γεγονός! Ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος του πλανήτη» θα αντιμετωπίσει τον «Ιρανό Χουλκ» σε μια μάχη που αναμένεται να κόψει την ανάσα. Ο αγώνας ανάμεσα στον 39χρονο Μάρτιν Φορντ και τον 29χρονο Σαγιάντ Καρίμπι έχει προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου 2022.

Ο Φορντ είναι Βρετανός ηθοποιός και bodybuilder ενώ ο Καρίμπι ασχολείται με την άρση βαρών. Και οι δύο είναι αρκετά δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Βρετανό να έχει 3,1 εκατομμύρια ακόλουθους και τον Ιρανό 580.000 αντίστοιχα στο Instagram.

Κανένας από τους δύο δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο αγώνα. Το τελευταίο διάστημα η μεταξύ τους κόντρα βρίσκεται σε έξαρση. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του ο Φορντ έγραψε ότι τα πράγματα ανάμεσα σε αυτό και τον Καρίμπι έχουν γίνει πολύ προσωπικά.

«Θα ήθελα πολύ έναν αγώνα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ», έγραψε ο Φορντ στο Instagram. «Είναι πολύ προσωπικό για μένα, έχουν ειπωθεί πράγματα που δεν μπορώ να τα αψηφίσω, από πολλά άτομα που ανήκουν στο περιβάλλον του», συνέχισε.

«Θα μου άρεσε να γεμίσει η αρένα και να δείξουν 20.000 θεατές σε αυτό τον άντρα τι ακριβώς σημαίνει να είσαι δυνατός και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και όσα πιστεύεις», συνέχισε.

Ο Φορντ έχει υποσχεθεί ότι θα κερδίσει σε χρόνο μηδέν τον Ιρανό, ο οποίος προτιμά να μην κάνει δηλώσεις και να παραμείνει σιωπηλός μέχρι την αναμέτρηση.