Κυνικός και εμετικός ο Πολωνός δολοφόνος του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη: «Ήταν ατίθασο παιδί, έπρεπε να τον τιμωρήσω» (vid)

Newsroom
Κυνικός και εμετικός ο Πολωνός δολοφόνος του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη: «Ήταν ατίθασο παιδί, έπρεπε να τον τιμωρήσω» (vid)
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η απολογία στο ανθρωποκτονιών του Πολωνού δολοφόνου του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη που είχαν θάψει στο δώμα. Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Σοκάρουν και προκαλούν ανατριχίλα, τα όσα κατέθεσε ο Πολωνός δολοφόνος του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη, που έθαψαν πριν πέντε χρόνια στο δώμα και μετά κρατούσαν τα οστά του σε εργαλειοθήκη, στο ανθρωποκτονιών.

Όπως ακούστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, το παιδί εκείνη τη μέρα το είχαν υποβάλλει σε πολύωρη ορθοστασία. Κάποια στιγμή δεν άντεξε και κυριολεκτικά κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει. Τότε ο Πολωνός του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα και τη μύτη και αργότερα το βρήκε νεκρό.

Μετά τη δολοφονία, τηλεφωνούν στην οικογένεια που ήταν το κοριτσάκι που έχουν ακόμα (αδερφάκι του 7χρονου) για να το κρατήσουν ακόμα δύο μέρες. Η μητέρα-Μήδεια ρώτησε τον Πολωνό-τέρας, «τώρα τι κάνουμε;» και εκείνος της είπε: «Φύγε εσύ, θα το φτιάξω εγώ».

Αφού έβαλε το τσιμέντο, πέταξε όλα τα πράγματα του παιδιού στα σκουπίδια. Όταν ρώτησε το κοριτσάκι «που είναι ο αδερφός μου;», του είπαν, πως πήγε στην Πολωνία στον πατέρα του.

2

Στην απολογία του, ο δολοφόνος, κυνικός και εμετικός είπε: «Ήταν πολύ ατίθασο παιδί, φώναζε συνέχεια και έδειχνε ασέβεια στη μάνα του. Εκείνη τη μέρα φώναζε διαρκώς και δεν σταματούσε. Έπρεπε να τον τιμωρήσω για να σταματήσει. Έβαλα στο στόμα του μονωτική ταινία και τον άφησα στο δωμάτιο του. Όταν πήγα μετά από ώρα να δω τι κάνει τον βρήκα νεκρό».

Την ίδια ώρα η μητέρα-Μήδεια, τηρεί ψυχρή και απόμακρη στάση, δεν λέει πολλά, παρά μόνο ότι δεν ξέρει τίποτα, όταν ο σύντροφός της, την τοποθετεί στη σκηνή του εγκλήματος. Στους αστυνομικούς είπε: «Δεν κατάλαβα τι έγινε, ήμουν σε άλλο δωμάτιο και έπαιζα ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι…». Το ανθρωποκτονιών δεν την πιστεύει.

Από κει και πέρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και το «πως» αποκαλύφθηκε η όλη αποτρόπαια υπόθεση: Πριν από 2-3 μήνες συνελήφθη ένας άντρας με κάποιες κατηγορίες. Είπε στην αστυνομία πως γνωρίζει για τη δολοφονία του 7χρονου αγοριού. Του το είχε πει ο δράστης, ένα βράδυ που είχε πιει. Ο Πολωνός έπαιρνε ναρκωτικά και έπινε πάρα πολύ αλκοόλ.

Εντύπωση και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην αστυνομία, πως κουβαλούσαν παντού τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη, ακόμα και όταν είχαν μείνει άστεγοι. Όταν τους ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί δεν τα έθαψαν, δεν πήραν απάντηση.

Να σημειώσουμε, πως ο πατέρας των παιδιών στην Πολωνία, που είπαν πως έστειλαν εκεί τον 7χρονο τότε, βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική.