Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 7χρονο: Τον έπνιξαν με μονωτική, ήταν μπροστά η μητέρα

Newsroom
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον 7χρονο: Τον έπνιξαν με μονωτική, ήταν μπροστά η μητέρα
Ο Πολωνός σύντροφος της Ελληνίδας έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του 7χρονου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του 7χρονου παιδιού στην Κυψέλη από την Ελληνίδα μητέρα και τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το Reader.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε παντρευτεί με έναν Πολωνό, με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε για πολύ και χώρισαν, με τον άνδρα να επιστρέφει στην πατρίδα του και τη μητέρα να κρατάει τα δύο παιδιά.

Τα κακοποιούσε όμως και τα δύο, με αποτέλεσμα την επέμβαση των αρχών που το 2018 που έδωσαν το κορίτσι σε ανάδοχη οικογένεια, ενώ το αγόρι ήταν εξαφανισμένο.

Η δικαιολογία της μητέρας πως ήταν με τον πατέρα του στην Πολωνία, δεν έγινε δεκτή από την αστυνομία που συνέχισε να ερευνά την υπόθεση.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έφτασαν στην Ασφάλεια πληροφορίες ότι το αγοράκι πιθανότατα είχε δολοφονηθεί, όπως και τελικά αποδείχθηκε.

Ο Πολωνός σύντροφος της μητέρας παραδέχθηκε ότι εκείνος έκλεισε το στόμα του παιδιού με μονωτική ταινία, μπροστά στη μητέρα, όταν αυτό διαμαρτυρόταν επειδή ήταν όρθιο και νηστικό.

Μάλιστα, έχει πει ότι είχε θάψει το παιδάκι σε εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού στην Κυψέλη.

Το ζευγάρι, μάλιστα, είχε μετακομίσει πρόσφατα σε νέο διαμέρισμα και σήμερα οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και βρήκαν τα οστά του νεκρού παιδιού στον καναπέ του σπιτιού του ζευγαριού και τους συνέλαβαν για τη φρικιαστική δολοφονία.