Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για το 12ο άτομο, «Έλληνας, 25χρονος, με γένια»

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για το 12ο άτομο, «Έλληνας, 25χρονος, με γένια»
Ένα μυστήριο επικρατεί σχετικά με το 12ο άτομο που φέρεται να συμμετείχε στην δολοφονία του Άλκη, καθώς διαφεύγει και δεν έχει καν ταυτοποιηθεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολλές ημέρες, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το τρίτο αυτοκίνητο-«φάντασμα», στο οποίο επέβαινε το 12ο άτομο, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι τον έχουν περιγράψει αλλά δεν τον έχουν κατονομάσει, ωστόσο τον αναφέρουν με το όνομα «Ντίνος».

Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA, τα στοιχεία του 12ου ατόμου έρχονται από την απολογία του 21χρονου, ο οποίος φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι. Μάλιστα είναι το πρώτο άτομο που έδωσε οποιοδήποτε στοιχείο για το άτομο αυτό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ανέφερε ο 21χρονος στην απολογία του, το όνομα του 12ου ατόμου είναι «Ντίνος» χωρίς να γνωρίζει το επίθετό του. Όπως ισχυρίζεται τον είδε πρώτη φορά και δεν ξέρει κάποιο άλλο στοιχείο για την ταυτότητά του. Ανέφερε ότι το άτομο αυτό είναι Έλληνας καθώς μιλούσε καθαρά Ελληνικά.

Τον περιέγραψε ως αδύνατο, 25 ετών και 1,80 ύψος. Έχει κάποια γένια κοντά, όχι μακριά, αλλά δεν γνωρίζει κάποιο άλλο στοιχείο περισσότερο γι' αυτό το άτομο.

Προβληματισμός στις Αρχές για το γεγονός πως κανένας δεν τον κατονομάζει

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στις Αρχές είναι, γιατί κανένα άτομο δεν έχει κατονομάσει τον συγκεκριμένο άνδρα, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.