Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με το 12ο άτομο, «τον περιγράφουν αλλά δεν λένε το επίθετό του οι συλληφθέντες» (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με το 12ο άτομο, «τον περιγράφουν αλλά δεν λένε το επίθετό του οι συλληφθέντες» (vid)
Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται πλέον οι έντεκα από τους δώδεκα χούλιγκαν που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ένα μυστήριο επικρατεί σχετικά με το 12ο άτομο που φέρεται να συμμετείχε στην δολοφονία του Άλκη, καθώς διαφεύγει και δεν έχει καν ταυτοποιηθεί, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε ρεπορτάζ του Open, το 12ο άτομο το οποίο, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο, το λευκό Polo, είναι περίπου 35 ετών και οι κατηγορούμενοι έχουν δώσει το μικρό του όνομα. Είναι πολύ χαρακτηριστική και η εμφάνισή του αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κινείται ανάμεσα στους οπαδούς.

Η ανακρίτρια μεθοδικά ρωτάει όλους τους συλληφθέντες, για τα στοιχεία του και κανείς δεν τον ξέρει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει ταυτοποιηθεί μέχρι αυτή την ώρα αλλά και να μην έχει βρεθεί και το λευκό αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκαν οι δράστες στο σημείο της συμπλοκής και θα μπορούσε να «δώσει» και πολύ χρήσιμα στοιχεία για την συμπλοκή και την δολοφονία.

Η ανακρίτρια ζητά από τους κατηγορούμενους να περιγράψουν το βίντεο

Οι απολογίες των 3 συλληφθέντων, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι ήταν πολύωρες, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

«Η ανακρίτρια είναι πάρα πολύ μεθοδική, αγγίζει τα ανθρώπινα όρια αντοχής, καθώς εξετάζει κάθε συλληφθέντα από 2-3 ώρες. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τοποθετήσει μια μεγάλη οθόνη μέσα στο γραφείο της και για αρκετή ώρα βάζει του συλληφθέντες να δουν τα δυο ερασιτεχνικά βίντεο τα οποία αποτυπώνουν στιγμές από εκείνο το βράδυ και εκεί τους ρωτά μεθοδικά για το τι βλέπουν ακριβώς. Δηλαδή, πού βρίσκεται ο καθένας, ποια είναι τα πρόσωπα που καταγράφονται και τι κάνει ο καθένας», ανέφερε ο δημοσιογράφος.