Οι Πυξ Λαξ για τον πρώην ντράμερ τους που κατηγορείται για παιδεραστία: «Δεν γνωρίζαμε, δεν είναι πλέον μέλος μας»

Newsroom
Οι Πυξ Λαξ για τον πρώην ντράμερ τους που κατηγορείται για παιδεραστία: «Δεν γνωρίζαμε, δεν είναι πλέον μέλος μας»
Οι Πυξ Λαξ με ανάρτησή τους, τοποθετήθηκαν για τον πρώην ντράμερ τους που κατηγορείται για παιδεραστία.

Για το θέμα που εδώ και μερικές μέρες έχει δημοσιοποιηθεί με τον πρώην ντράμερ τους που κατηγορείται για παιδοφιλία, τοποθετήθηκαν οι Πυξ Λαξ μέσω ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook.

Μέσω αυτής, ξεκαθαρίζουν πως ο κατηγορούμενος έχει πάψει να αποτελεί μέλος τους εδώ και χρόνια, ενώ τονίζουν πως δεν γνώρισαν κάτι για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπαντας .Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπαμπης Στόκας ο Φιλιππος Πλιατσικας κι ο Μανος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη.

Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς. Ο συγκεκριμένος μουσικος που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και χρόνια, για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν.

Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη.

Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι που βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του, όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά.