Δολοφονία Άλκη: Ο 20χρονος είδε ποιος κρατούσε το δρεπάνι και θα τον κατονομάσει (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Ο 20χρονος είδε ποιος κρατούσε το δρεπάνι και θα τον κατονομάσει (vid)
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απολογία του 20χρονου που συμμετείχε στη δολοφονία του Άλκη και στη συνέχεια διέφυγε στην Αλβανία.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα (14/2) πήρε ο 20χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη. Ο δικηγόρος του, Παρασκευάς Σπυράτος δήλωσε στο MEGA πως ο 20χρονος είδε ποιος κρατούσε το δρεπάνι και το μαχαίρι και ότι πρόκειται να κατονομάσει όσα είδε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

«Εδώ και τρεις ώρες ήμουν στο αστυνομικό μέγαρο και μίλησα αναλυτικά με τον εντολέα μου. Είμαι σε θέση να πω κάποια πράγματα που αφορούν την ουσιαστική θέση του. Είναι ένα πρόσωπο που έχει μία περιφερειακή δράση, ένα πρόσωπο που δεν συμμετείχε στο επεισόδιο. Ο εντολέας μου δεν έχει συμμετάσχει σε κανενός είδους χτυπήματα», ανέφερε ο δικηγόρος του 20χρονου.

«Έχει δει ποιος έφερε το δρεπάνι και πότε ξεκίνησαν να γίνονται τα χτυπήματα. Θα κατονομάσει όσα έχει δει. Έχουμε μία υπόθεση τραγική κι ένα αποτέλεσμα τραγικό. Πράξεις που είναι αδικαιολόγητες. Η τροπή που πήρε το περιστατικό είναι αδικαιολόγητο. Ο ίδιος είναι συντετριμμένος και με ρώταγε εάν μετέφερα τα συλλυπητήριά του στους γονείς του Άλκη», δήλωσε ο κ. Σπυράτος, ο οποίος τόνισε πως ο 20χρονος είδε το ξεκίνημα της επίθεσης.