Δολοφονία Άλκη: Το τρίτο αυτοκίνητο «φάντασμα» που ψάχνουν οι Αρχές (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Το τρίτο αυτοκίνητο «φάντασμα» που ψάχνουν οι Αρχές (vid)
Πρόκειται για αυτοκίνητο χρώματος γκρι, μάρκας POLO, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από την ΕΛ.ΑΣ.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη με οπαδικά κίνητρα.

Συνεχώς νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας με τις Αρχές να ξετυλίγουν το «κουβάρι» του φονικού με τις συλλήψεις και τις καταθέσεις των συμμετεχόντων, ωστόσο υπάρχουν ακόμη και κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Ένα από τα κενά για τις Αρχές, είναι το τρίτο αυτοκίνητο που συμμετείχε στην επίθεση και όπως φαίνεται ήταν αυτό που εντόπισε την παρέα των παιδιών δίνοντας το σήμα για τη φονική επίθεση.

Στο συγκεκριμένο επέβαιναν 4 άτομα. Ο οδηγός του γκρι POLO παραμένει άγνωστος, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «πρόκειται για ένα άτομο το οποίο έχει πιθανόν καταγωγή από το Ωραιόκαστρο και εντύπωση προκαλεί ότι κανένας από τους συλληφθέντες δεν γνωρίζει, έστω το μικτό του όνομα. Συνοδηγός του αυτοκινήτου έχει ταυτοποιηθεί ο 25χρονος «Αθηναίος» ο οποίος παραδόθηκε χθες στις Αρχές και ήταν οπλισμένος με ρόπαλο. Ακούσαμε χτες τις καταθέσεις των παιδιών που δέχτηκαν χτυπήματα με ρόπαλο στο κεφάλι. Πίσω από την θέση του οδηγού κάθεται ο 21χρονος Έλληνας ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι. Αυτός σύμφωνα με όλες τις καταθέσεις που έχουν έρθει μέχρι τώρα στην δημοσιότητα, φέρεται να είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα τον 19χρονο Άλκη. Πίσω από τον συνοδηγό βρισκόταν ένας νεαρός αλβανικής υπηκοότητας επίσης οπλισμένος με μαχαίρι. Με λίγα λόγια αυτό το αυτοκίνητο είχε μέσα τους πιο σκληρούς...».