Ο Κοψιάλης αποσύρεται από το giveaway για το σπίτι με τους Αντετοκούνμπο (vid)

Newsroom
Ο Κοψιάλης αποσύρεται από το giveaway για το σπίτι με τους Αντετοκούνμπο (vid)
Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο έφεραν την απόσυρση του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Η τοποθέτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, έφερε έντονες αντιδράσεις προς το πρόσωπό του στα social media. Ο γνωστός influencer βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter μετά το βίντεο του στο οποίο μίλησε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο, με αφορμή την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού που κατέθεσε η 24χρονη Γεωργία.

Μάλιστα, μέσα από μια ανάρτηση ανακοινώθηκε ότι την ευθύνη για τον διαδικτυακό διαγωνισμό με έπαθλο ένα διαμέρισμα που έκανε giveaway μαζί με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα αναλάβουν πλέον εξ ολοκλήρου οι Έλληνες μπασκετμπολίστες. Άλλωστε, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των social media που ζητούσαν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του να ακυρώσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ανάρτηση

«Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια, η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα σε λέξη βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχθηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά διότι θα ήταν άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή από το προφίλ των παιδιών. Όσον αφορά για τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα στόρι θα επανέλθω», ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Στις 4 Ιανουαρίου τόσο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όσο και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, είχαν ανακοινώσει το μεγαλύτερο giveaway του ελληνικού Instagram, καθώς με διαγωνισμό που επρόκειτο να διεξαχθεί μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, θα έδιναν δωρεάν σε έναν τυχερό ένα πλήρως ανακαινισμένο σπίτι με θέα την Ακρόπολη.