Υπόθεση βιασμού 24χρονης: «Βρέθηκαν ίχνη ουσιών στις τοξικολογικές που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα» (vid)

Newsroom
Υπόθεση βιασμού 24χρονης: «Βρέθηκαν ίχνη ουσιών στις τοξικολογικές που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα» (vid)
Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης για τον βιασμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε πως συνέβη σε ξενοδοχείο της πόλης μετά από πάρτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News», στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως: «έχουν αρχίσει και έρχονται πληροφορίες, πως έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στην 24χρονη. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, βρέθηκαν στο αίμα της ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα του ανθρώπου. Ουσίες που αν τις πάρει κάποιος μπορεί να οδηγηθεί και σε νάρκωση. Εκτός από αυτό βρέθηκε και ποσότητα αλκοόλ καθώς το νεαρό κορίτσι και πριν να πάει στο πάρτι στην σουίτα του ξενοδοχείου και κατά την διάρκεια του πάρτι κατανάλωσε αλκοόλ. Είναι πολύ σοβαρό, κυρίως για το θέμα των ουσιών».

Να υπενθυμίσουμε πως η κοπέλα φέρεται να τόνιζε πως κάτι της έριξαν στο ποτό. Συγκεκριμένα, η 24χρονη έχει δηλώσει στις Αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της, ωστόσο είχε αισθανθεί πως το σώμα της δεν την βοηθούσε και αποφάσισε να μείνει σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο.

Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.