Απειλές δέχεται η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη (vid)

Newsroom
Απειλές δέχεται η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη (vid)
Φοβάται ότι είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, με το οποίο έχει μπλέξει… «Οι απειλές είναι πάρα πολλές» ανέφερε ο εργοδότης της 24χρονης.

Για τη ζωή της φοβάται η 24χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα έχει αναγνωρίσει δύο άτομα.

Όπως ανέφερε το MEGA η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, καθώς δέχεται συνεχώς απειλές για τη ζωή της.

«Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε φοβάται, ότι είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο εργοδότης της 24χρονης Χρήστος Καραθανάσης, που συμπλήρωσε: «Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της».

Για το θέμα παρενέβη και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας την πλήρη και σε βάθος έρευνα της υπόθεσης: «Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», λέει από τη μεριά του ο Χρήστος Συμεωνίδης, αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.