«Της έριξαν υπνωτικό χάπι», λέει ο δικηγόρος του θύματος βιασμού στην Θεσσαλονίκη (vid)

Newsroom
«Της έριξαν υπνωτικό χάπι», λέει ο δικηγόρος του θύματος βιασμού στην Θεσσαλονίκη (vid)
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 24χρονη.

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον βιασμό μίας 24χρονης κοπέλας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας επισήμανε ότι η κοπέλα βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ αποκάλυψε ότι της έριξαν υπνωτικό χάπι μέσα στο ποτό της.

«Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί. Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο ένας από τους καταγγελλόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος όμως ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο, αλλά και έναν ακόμη νεαρό ως διοργανωτή του πάρτι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι, ο πρώτος με περιοριστικούς όρους, ενώ επιβλήθηκαν και τα ανάλογα πρόστιμα για τη διοργάνωση του πάρτι. Η 24χρονη κλήθηκε χθες από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που φέρεται να έγινε σε βάρος της. Εκεί ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο. Η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.