Η Καινούργιου ήταν απέναντι από την Μονογιού όταν έμαθε για το δυστύχημα του αδελφού της (vid)

Newsroom
Η Καινούργιου ήταν απέναντι από την Μονογιού όταν έμαθε για το δυστύχημα του αδελφού της (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου έτυχε να είναι στο ίδιο μαγαζί με την Κατερίνα Μονογιού, την ώρα που έγινε το δυστύχημα με την Ferrari που οδηγούσε ο αδελφός της.

Τραγικές στιγμές ζει από χθες το βράδυ η Κατερίνα Μονογιού μετά την απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη στο δυστύχημα που είχε με τη νέα Ferrari που είχε αγοράσει στην Βούλα.

Την ώρα μάλιστα που γινόταν το τραγικό περιστατικό η βουλευτής της ΝΔ βρισκόταν σε μαγαζί του Κολωνακίου, στο οποίο έτυχε να είναι και η Κατερίνα Καινούργιου.
Στην εκπομπή της στο Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια, εξιστόρησε τι έγινε...

«Εγώ χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας με ένα φίλο για να φάμε κάτι γύρω στις 8:30. Στο απένατι τραπέζι ήταν η Κατερίνα Μονογυιού με τον σύζυγός της και άλλες δύο φίλες της. 8:30 η ώρα αυτό. Εγώ δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε βέβαια. Ευδιάθετη, είπαμε γεια σας. Η ώρα πάει 9:30 και βλέπω την παρέα να σηκώνεται σαν ταραγμένη να φύγουν. Της κάνω νόημα και εφύγαν βιαστικά. Φεύγω εγώ και όπως πάει σπίτι μου με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου λέει πως σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού. Και του λέω ότι τώρα την είδα. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και για αυτό έφυγε αναστατωμένη ή μπορεί να είναι και ιδέα μου, ανέφερε χαρακτηριστικά.