Το χρονικό του δυστυχήματος με την Ferrari: «Πέρασε σα να γινόταν σεισμός»

Newsroom
Το χρονικό του δυστυχήματος με την Ferrari: «Πέρασε σα να γινόταν σεισμός»
Οι πρώτες πληροφορίες για το πως έγινε το δυστύχημα με την Ferrari χθες στην Βούλα, στο οποίο έχασε την ζωή του ο Τζώρτζης Μονογιός.

Το... κουβάρι της τραγωδίας με τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογιού άρχισε να ξετυλίγεται χθες το βράδυ, λίγο πριν τις 21:00. Ο 45χρονος, έχοντας πάρει λίγες ώρες νωρίτερα την Ferrari των ονείρων, βρισκόταν στην παραλιακή λεωφόρο, με κατεύθυνση προς την Βουλιαγμένη...

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πόρισμα για το πως συνέβη το τροχαίο, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το Ι.Χ από την περιοχή μετά την Γλυφάδα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ όπως ανέφερε ο ΣΚΑΙ ο εκκωφαντικός θόρυβος που έβγαζε το αυτοκίνητο από το γκάζι τρόμαζε τους γύρω του, παραπέμποντας σε σεισμό.

Στο ύψος της στροφής που οδηγεί στην Βάρη, εκεί όπου υπήρχε το κλασσικό περίπτερο με την κουτάλα, ο οδηγός του οχήματος χάνει τον έλεγχό του, καβαλάει το διαχωριστικό και καρφώνεται σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επιχείρησε να αποφύγει έναν πεζ;o με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι επίσημο, καθώς ερευνάτε από κάμερες αν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος.

Η σύζυγός του, αν και τραυματίας μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο Κρατικό της Νίκαιας, ενώ ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός.

Οι μαρτυρίες

Αυτήκοος μάρτυρας περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί, ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Στη συνέχεια ένας οδηγός ταξί είπε: «Είδα το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβα γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».