Ο Μπακογιάννης απάντησε για τη συναυλία Ρουβά την Πρωτοχρονιά: «Δεν μπορεί να μην την κάνουμε» (vid)

Newsroom
Ο Μπακογιάννης απάντησε για τη συναυλία Ρουβά την Πρωτοχρονιά: «Δεν μπορεί να μην την κάνουμε» (vid)
Ο Δήμαρχος Αθηναίων είπε πως «δεν χρειάζεται να τα πολιτικοποιούμε όλα» ενώ αναφέρθηκε και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» έδωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε και στο θέμα που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και δεν είναι άλλο, από την 17άλεπτη συναυλία του Σάκη Ρουβά, χωρίς θεατές, αξίας 217.000 ευρώ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε λοιπόν στο αν θα γίνει τελικά το event από τον δήμο Αθηναίων την Πρωτοχρονιά…

«Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος. Προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα. Πρωτοχρονιά δεν μπορεί να μην κάνουμε. Δεν μπορούμε να παραιτηθούμε, δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τους διακόπτες. Δεν μπορούμε να σβήσουμε τα φώτα», ενώ για τον θόρυβο που προκάλεσε, καθώς θα κοστίσει 217.000 ευρώ για 17 λεπτά, ανέφερε: «Να συμφωνήσουμε επιτέλους πως κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα πολιτικοποιούμε. Τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά. Δεν σημαίνει ότι οι Αριστεροί γιορτάζουν λιγότερο και οι Δεξιοί περισσότερο».

Είπε πως στηρίζει το μότο «τα παράπονά σας στον δήμαρχο, ελάτε… Δέχομαι και καλωσορίζω τους πάντες», αναφέρθηκε στα «400 νέα πεζοδρόμια, τις 1.200 νέες οδοστρώσεις, τις εφτά νέες πλατείες» ενώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού είπε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, πολύ σύντομα θα δημοπρατήσουμε το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα».

Τέλος, ερωτηθείς για τη δουλειά που νομίζει ο γιος του ότι κάνει, ανέφερε: «Έχει πειστεί ότι ο μπαμπάς μαζεύει γρήγορα τα σκουπίδια και αποτελεσματικά».