Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την εισαγγελική εντολή (vid)

Newsroom
Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την εισαγγελική εντολή (vid)
Ούτε λέξη, ούτε συγγνώμη στην κοπέλα που τον κατήγγειλε, παρά βιαστικά μπήκε στο αυτοκίνητό του και πάτησε γκάζι.

Η κάμερα του Star, όχι μόνο επιβεβαίωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ταξίδεψε τελικά στο Μεξικό, όπως φημολογούνταν, αλλά κατάφερε να βρει έξω από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», μετά την εισαγγελική εντολή να ανοίξει έρευνα για την δραστηριότητά του με τα βίντεο πορνό και το αν αποκόμιζε οικονομικά οφέλη από αυτά.

Παρά το γεγονός, ότι η δημοσιογράφος του Star έκανε στενό μαρκάρισμα και ρωτούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο «συγγνώμη δεν θα ζητήσεις από την κοπέλα;» και «τι έχεις να πεις στην ομάδα σου που τους έφερες σε δύσκολη θέση;», ο καταγγελόμενος που τον Φεβρουάριο έχει δικαστήριο, δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα και βιαστικά μπήκε στο αυτοκίνητό του αμίλητος.

2

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έλειψε για λίγα λεπτά και μετά επέστρεψε μαζί με τη σύζυγό του, την οποία παντρεύτηκε στην Αλόννησο- που είναι ανεπιθύμητος- το περασμένο καλοκαίρι.

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν» ανέφερε η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ότι έχει «ανεβάσει» βίντεό της σε πορνογραφικά σάιτ.