Υβριστικά συνθήματα στην Αλόννησο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μην ξαναπατήσεις εδώ» (vid)

Newsroom
Υβριστικά συνθήματα στην Αλόννησο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μην ξαναπατήσεις εδώ» (vid)
Η κοινωνία της Αλοννήσου είναι οργισμένη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και μάλιστα άγνωστοι έγραψαν συνθήματα και κόλλησαν αφίσες κατά του κατηγορούμενου για revenge porn.

Ιδιαίτερα αρνητικό είναι το κλίμα (και) στην Αλόννησο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn, έχοντας «ανεβάσει» βίντεο και φωτογραφίες με πρώην κοπέλες του στο διαδίκτυο αλλά και σε blog που διατηρεί και μάλιστα, μετά τον σάλο δεν έχουν «κατέβει» καν.

Η κοινωνία της Αλοννήσου- όπως αποκάλυψε το "Πρωινό" του ΑΝΤ1- είναι οργισμένη με τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» και μάλιστα, άγνωστοι έγραψαν σε τοίχους και δημόσιους χώρους για να είναι ευδιάκριτα, συνθήματα κατά του κατηγορούμενου (σ.σ. έχει προγραμματιστεί δικαστήριο τον ερχόμενο Φεβρουάριο) με σαφές μήνυμα, να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο νησί.

Παράλληλα, έχουν κολλήσει και αφίσες με επίσης υβριστικά συνθήματα. Το κλίμα είναι σαφές πολύ αρνητικό για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το «μήνυμα» είναι σαφέστατο να μην τον ξαναδούν στο νησί, όπου διατηρεί σπίτι, επιχείρηση (μπιτς μπαρ) και πριν λίγους μήνες είχε κάνει εκεί κρυφά τον γάμο του.