Κουρουμπλής: «Δεν μετανιώνω, όποιος θέλει ας μου κάνει μήνυση, δεν κλαψουρίζω που με διέγραψε ο Τσίπρας» (vids)

Newsroom
Κουρουμπλής: «Δεν μετανιώνω, όποιος θέλει ας μου κάνει μήνυση, δεν κλαψουρίζω που με διέγραψε ο Τσίπρας» (vids)
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι θα ξαναέλεγε όλα αυτά περί «δολοφονιών» και ανέφερε πως ήταν δικαίωμα του Αλέξη Τσίπρα να τον διαγράψει.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» και του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν την Παρασκευή (16/12) ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος πλέον είναι ανεξάρτητος Βουλευτής, μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστήριξε πως δεν παίρνει πίσω τα όσα είπε περί «δολοφονιών» από πλευράς Κυβέρνησης για τους θανάτους από τον κορονοϊό, δεν μετανιώνει και θα το ξαναέλεγε, ενώ κάλεσε όποιον θέλει να του κάνει μήνυση, δεχόμενος να γίνει η άρση ασυλίας του.

Μιλώντας στο OPEN, ο ανεξάρτητος, πλέον βουλευτής, ισχυρίστηκε ότι άνθρωποι πνίγηκαν από κακή ροή οξυγόνου μέσα σε νοσοκομείο: «Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Πνίγηκαν από την κακή ροή οξυγόνου. Πνιγόντουσαν οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία; Το λέω εγώ! Ας πάει στον εισαγγελέα» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ήξερε ή δεν ήξερε ο πρωθυπουργός

Στη συνέχεια τόνισε: «Το επίδικο δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιευμένη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

Όσον αφορά στη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ε, με διέγραψε. Είναι δικαίωμα του αρχηγού. Δεν ήρθα εδώ για να κλαψουρίσω επειδή με διέγραψε ο κ. Τσίπρας».