Ο πρώτος ασθενής της «Όμικρον» έμαθε ότι νοσεί από τη μετάλλαξη από τα… κανάλια! (vid)

Newsroom
Ο πρώτος ασθενής της «Όμικρον» έμαθε ότι νοσεί από τη μετάλλαξη από τα… κανάλια! (vid)
Ο Κωνσταντίνος από τα Χανιά, έμαθε ότι είναι το πρώτο κρούσμα της Ελλάδας στην μετάλλαξη «Όμικρον» από τα κανάλια. Μάλιστα το ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο Κωνσταντίνος από τα Χανιά είναι το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης του κορονοϊού «Όμικρον» και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του ασυμπτωματικός. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως δεν το έμαθε από κάποιον επίσημο οργανισμό ότι είναι θετικός στην «Ο», αλλά το πληροφορήθηκε από τα κανάλια.
Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ήταν αυτός που ανακοίνωσε ότι έχουμε το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης στην Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος μίλησε στο Open, λέγοντας πως: «Το έμαθα για την «Όμικρον» από τα κανάλια, κανείς επίσημος οργανισμός δεν με ειδοποίησε» και στη συνέχεια είπε: «Είμαι εμβολιασμένος και αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σύμπτωμα».

Ο Κωνσταντίνος βρισκόταν στη Νότιο Αφρική και για το ταξίδι του έκανε όλα τα rapid test που απαιτούνται, αλλά αυτά αρχικά είχαν βγει αρνητικά: «Ταξίδευα από Νότιο Αφρική για Ελλάδα και μετά από Αθήνα για Χανιά. Έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα rapid και pcr τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και μετά, στην τέταρτη ημέρα, βγήκα σε ένα rapid θετικός».