Μπαλάσκας για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Έχει δίκιο ο Πορτοσάλτε που λέει, “εδώ φοβούνται το εμβόλιο, θα σώσουν εμένα από τον εγκληματία;”» (vid)

Newsroom
 Μπαλάσκας για ανεμβολίαστους αστυνομικούς: «Έχει δίκιο ο Πορτοσάλτε που λέει, “εδώ φοβούνται το εμβόλιο, θα σώσουν εμένα από τον εγκληματία;”» (vid)
Ο συνδικαλιστής αστυνομικός είπε μάλιστα πως βαράνε μπουνιά στο καπό του περιπολικού και λένε “όχι Μπαλάσκα, δεν θα το κάνω», αλλά και ότι από ψυχολόγους περνάνε κάθε πέντε χρόνια.

Στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μίλησε για την αντίδραση των αστυνομικών που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Οι περισσότεροι είναι νέα παιδιά που αισθάνονται ότι δεν θα κολλήσουν. Είναι «μέταλλα» όπως τους λέω εγώ. Υπάρχει και μια μερίδα που φοβούνται» ανέφερε αρχικά.

Όταν του επισημάνθηκε από τη Μαρία Αναστασοπούλου πως ο Άρης Πορτοσάλτε είχε πει, «εδώ φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, θα έρθουν να με προστατέψουν από τον εγκληματία», ο Μπαλάσκας απάντησε: «Δεν έχει και πολύ άδικο σε αυτό. Αλλά όταν είμαστε 57.000 άνθρωποι, σκεφτείτε πόσο μικρό κομμάτι είναι το 20%. Είναι πολλές χιλιάδες άνθρωποι. Δεν μπορούμε εμείς σαν συνδικαλιστικά όργανα να τους βγάλουμε απ έξω».

Για το αν μιλάει με τους ανθρώπους αυτούς, είπε: «Ναι, καθημερινά. Βαράνε τη μπουνιά στο τραπέζι, βαράνε τη μπουνιά στο καπό του περιπολικού και λένε, όχι Μπαλάσκα, εγώ δεν θα το κάνω (σ.σ. το εμβόλιο). Κυριαρχεί ο φόβος και η αντίδραση ότι, δεν θα το κάνω, εγώ δεν πρόκειται να πάθω τίποτα».

Για το αν ασπάζονται συνωμοσιολογίες, ο Μπαλάσκας είπε: «Όχι, πιστεύω ότι έχουμε ισορροπημένους ανθρώπους. Μην ξεχνάμε πως εμείς κάθε πέντε χρόνια περνάμε και από ψυχολόγους».