Προκλητικός Μπαλάσκας: «Είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών. Τελεία και παύλα» (vid)

Newsroom
Προκλητικός Μπαλάσκας: «Είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών. Τελεία και παύλα» (vid)
Ρηξικέλευθη παρέμβαση από τον Γιώργο Αυτιά που είπε απλά… «Δικαίωμά τους»!

Την ώρα που γίνεται μία προσπάθεια για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού στη χώρα μας, την ώρα που πολλοί εργαζόμενοι έχουν «υποχρεωθεί» να εμβολιαστούν και βγήκαν σε αναστολή όσοι δεν το έκαναν, η Ελληνική Αστυνομία, δια στόματος του συνδικαλιστή της Σταύρου Μπαλάσκα, με κατηγορηματικό τρόπο, «τελεία και παύλα» όπως είπε, δηλώνει κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αυτό ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο ο Σταύρος Μπαλάσκας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τον οικοδεσπότη παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά να δηλώνει απλά: «Δικαίωμά τους»!

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε με στόμφο: «Στην Αστυνομία είμαστε υπέρ των εμβολίων, αλλά είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών. Τελεία και παύλα» και συνέχισε: «Διότι αυτό έχει να κάνει με τη δημοκρατικότητα και με άλλα πράγματα. Δεν το θέλουμε, να το ακούνε όλοι οι αποδέκτες, δεν θέλουμε στην αστυνομία υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ας το πάρουν σα μήνυμα όλοι οι αποδέκτες και είναι και επίσημη θέση του συνδικαλιστικού κινήματος της Ελληνικής Αστυνομίας… Ας αντιδράσουν όποιοι θέλουν και όσο θέλουν»!

Είπε ξεκάθαρα ο Σταύρος Μπαλάσκας. Τι είπε την ίδια ώρα ο Γιώργος Αυτιάς; «Δικαίωμά τους». Αυτό ήταν…