H ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει την παραγωγή των «Αναλώσιμων 4»: Ένα μήνα στο νοσοκομείο ο τραυματίας (vid)

Newsroom
H ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει την παραγωγή των «Αναλώσιμων 4»: Ένα μήνα στο νοσοκομείο ο τραυματίας (vid)
Η ενημέρωση της αστυνομίας διέψευσε και την παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4», αλλά και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας.

Νέες διαστάσεις παίρνει το θέμα με τους τραυματισμούς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» που λαμβάνουν χώρα στην Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε οτι το Mega χθες αποκάλυψε πως έχουν υπάρξει τρεις, ένας εκ των οποίων είναι πολύ σοβαρά. Κάτι όμως που το διέψευσε η εταιρία παραγωγής, χαρακτηρίζοντας ανακριβείς τις πληροφορίες, αλλά και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας που το χαρακτήρισε ως fake news.

Ποια όμως είναι η αλήθεια; Το Mega επανήλθε στο θέμα το πρωί της Πέμπτης, μεταφέροντας την ενημέρωση που είχε από την αστυνομία για το θέμα αυτό.

Όσον αφορά τον σοβαρά τραυματισμένο, η ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε πως το περιστατικό έγινε στις 11 Οκτωβρίου και ο Βούλγαρος τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου έμενε μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα.

Προφανώς για να νοσηλεύεται εκεί για ένα μήνα, ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις τόσο της παραγωγής, όσο και του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων.