Παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4»: Ανακριβείς οι πληροφορίες για τα ατυχήματα

Newsroom
Παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4»: Ανακριβείς οι πληροφορίες για τα ατυχήματα
Ανακριβείς χαρακτηρίζει η παραγωγή των «Αναλώσιμων 4» τις πληροφορίες για ατυχήματα στα γυρίσματα

Ανακριβείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

Οι πρώτες πληροφορίες

Θυμίζουμε οτι το πρωί το Mega αποκάλυψε πως υπήρξαν τρεις τραυματισμοί στα γυρίσματα, εκ των οποίων ένας σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο πρώτος έγινε στα Βασιλικά όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δεύτερος τραυματισμός φέρεται να έγινε στα Διαβατά, όταν ο κασκαντέρ έκανε όπισθεν και παρέσυρε έναν οπερατέρ, ενώ ο άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση ή την ταυτότητα των ατόμων που έχουν τραυματιστεί.