Έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ: Παπανδρέου και Ανδρουλάκης κέρδισαν στη «μάχη» των υπογραφών

Newsroom
Έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ: Παπανδρέου και Ανδρουλάκης κέρδισαν στη «μάχη» των υπογραφών
Έληξε η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Οι έξι πλέον υποψήφιοι για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ (μετά την αποχώρηση του Βασίλη Κεγκέρογλου) κατέθεσαν την Πέμπτη (21/10) στην αρμόδια Επιτροπή τις υποψηφιότητες τους καθώς η προθεσμία έληξε.

Οι Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης κατέθεσαν τις απαιτούμενες υπογραφές.

Έτσι, ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή 80 υπογραφές μελών της Κ.Ε και σχεδόν 20.000 υπογραφές μελών, που συγκέντρωσε το τελευταίο 24ωρο, αφότου άνοιξε η πλατφόρμα για τους πολίτες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Στις 20.000 ανέρχονται οι υπογραφές που κατέθεσε για την υποψηφιότητά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο Παύλος Γερουλάνος συγκέντρωσε 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη την χώρα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

Ο Παύλος Χρηστίδης κατέθεσε 7.000 υπογραφές και ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταθέσει από την προηγούμενη Παρασκευή την υποψηφιότητά του μαζί με 5.200 υπογραφές ενώ έχουν υπογράψει άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος, καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες. Συνολικά 14.200 είναι οι υπογραφές στήριξης που έχει συγκεντρώσει.

Ο Χάρης Καστανίδης έχει και επισήμως καταθέσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με 8.393 υπογραφές.