Το πρώτο μήνυμα του Παπανδρέου μετά την ανακοίνωση: «Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη»

Newsroom
Το πρώτο μήνυμα του Παπανδρέου μετά την ανακοίνωση: «Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη»
Λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, ο Γιώργος Παπανδρέου στέλνει και το πρώτο του μήνυμα μέσω Facebook.

Ο Γιώργος Παπανδρέου το βράδυ της Τετάρτης (20/10) ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά έκανε και ανάρτηση στο Facebook και στέλνει το πρώτο του μήνυμα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Φίλες και φίλοι,
Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.
Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.
Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.
Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.
Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας
».

Να υπενθυμίσουμε πως οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, μετά και την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού, είναι επτά.