Ο σκηνοθέτης του Squid Game του Netflix καταρρίπτει τη θεωρία των καρτών!

Newsroom
Ο σκηνοθέτης του Squid Game του Netflix καταρρίπτει τη θεωρία των καρτών!
Ο Hwang Dong-hyuk μίλησε για το πως βγήκε η θεωρία με τις κάρτες, την κατηγοριοποίηση του κοινού, αλλά και το αν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Το Squid Game που προβλήθηκε από το Netflix, μπορεί να ήταν μόνο 8 επεισόδια, ωστόσο δημιούργησε τεράστιο και φανατικό κοινό 144 εκατομμυρίων χρηστών, με αποτέλεσμα να βγουν και διάφορες θεωρίες.

Μία από αυτές είναι το θέμα των φρουρών στις εγκαταστάσεις, η οποία «λέει» πως ανάλογα με το χρώμα της κάρτας - που θα του αποφέρουν είτε χρήματα είτε χαστούκια- κατηγοριοποιείται ως παίκτης ή ως φρουρός.

Με την κόκκινη κάρτα γίνεται παίκτης- λέει η θεωρία- ενώ αν επιλέξει την μπλε κάρτα γίνεται φρουρός.

Ο σκηνοθέτης όμως της διάσημης κορεάτικης σειράς, Hwang Dong-hyuk, ρωτήθηκε για το θέμα και κατέρριψε τη θεωρία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κάποιοι από τους τηλεθεατές έχουν σίγουρα πιο δημιουργικό μυαλό από εμένα. Όχι δεν ισχύει αυτή η θεωρία». Αποκάλυψε ότι η έμπνευση για τις κάρτες ήρθε από ένα παλιό παραμύθι της χώρας, για ένα φάντασμα που προσφέρει ένα μπλε και ένα κόκκινο χαρτομάντηλο σε ανθρώπους, αλλά στο τέλος τους σκοτώνει όποια επιλογή κι αν κάνουν.

Ο Hwang Dong-hyuk ρωτήθηκε μάλιστα σχετικά, για το αν θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν και είπε: «Αν μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε, μία από τις ιστορίες που θα ήθελα να πω είναι του frontrunner, του πρώην αστυνομικού που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω ότι το θέμα με τους αστυνομικούς δεν αφορά μόνο την Κορέα. Το βλέπω στις ειδήσεις παγκοσμίως. Είναι ένα θέμα που θέλω να αναδείξω. Ίσως στη δεύτερη σεζόν να μιλήσω περισσότερο για αυτό».