Καρεμπέ για Ανατολάκη: «Δεν ισχύει πως εργαζόταν ως ντελίβερι, δεν ξέρω ποιος έβγαλε τις φήμες» (vid)

Newsroom
Καρεμπέ για Ανατολάκη: «Δεν ισχύει πως εργαζόταν ως ντελίβερι, δεν ξέρω ποιος έβγαλε τις φήμες» (vid)
Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τη συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ της Ναϊρας Αλεξοπούλου, για το φιλικό με τον Μακρόν, για τον Γιώργο Ανατολάκη αλλά και για την πρόταση που δέχθηκε για το Survivor.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιστροφή των Γιώργου Ανατολάκη και Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό.

O αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών διέψευσε τις φήμες πως ο Γιώργος Ανατολάκης δούλεψε ως ντελίβερι.

«Ο Γιώργος Ανατολάκης μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη θα εργάζονται στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω ποιος έβγαλε αυτές τις φήμες, αλλά δεν ισχύει. Θα είναι στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός πάντα σκέφτεται και βοηθά τους παίκτες του», ανέφερε.

Για την συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ της Νάϊρας Αλεξοπούλου ανέφερε πως: «Φυσικά το διασκέδασα, περάσαμε όμορφα και ελπίζω να τα πήγα καλά ως ηθοποιός».

Για την ελληνική μουσική και τα μπουζούκια είπε πως: «Μου αρέσει πολύ και πήγαινα στα μπουζούκια πριν από την πανδημία».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έπαιξε και ένα φιλικό παιχνίδι με τον Εμμάνουελ Μακρόν. «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και προνόμιο να είσαι κοντά στον πρόεδρο της Γαλλίας. Παίζει απλά και φυσικά σκοράρει».

Παράλληλα, ανέφερε πως έχει δεχτεί προτάσεις από το γαλλικό και το ισπανικό Survivor.