«Καρφιά» Άδωνι για Δένδια: «Δεν μου αρέσει κανένας να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ» (vid)

Newsroom
«Καρφιά» Άδωνι για Δένδια: «Δεν μου αρέσει κανένας να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ» (vid)
Υπονοούμενα του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Νίκο Δένδια σχετικά με το επεισόδιο που είχε με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Το θέμα του επεισοδίου που είχε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Νίκο Δένδια και είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του πρώτου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις έξι» και αρχικά δήλωσε πως «Ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε μία απόφαση, σωστή. Ο κ. Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος», στεκόμενος στο γεγονός οτι άλλαξε η ατζέντα και αντί στο επίκεντρο της επικαιρότητας να είναι η συμφωνία με την Γαλλία, μπήκε η ένταση των δύο.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως «Όταν είμαστε πολιτικοί δεν φερόμαστε με ανευθυνότητα, φερόμαστε με υπευθυνότητα», χαρακτηρίζοντας επιβεβλημένη την απόφαση της διαγραφής.

Μάλιστα λίγο αργότερα, τόνισε πως: «Θέλω να πιστεύω οτι ο κ. Μπογδάνος θα καταλάβει οτι έκανε λάθος και θα επιδείξει την ανάλογη συμπεριφορά. Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος και εγώ έχω κάνει. Ντροπή είναι να μην καταλαβαίνεις οτι έχεις κάνει λάθος».

Σε εκείνο το σημείο οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν θα επιστρέψει σε περίπτωση που ζητήσει συγγνώμη, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά, αφήνοντας αιχμές κατά του Νίκου Δένδια -χωρίς να τον κατονομάζει- για την δυναμική στάση που επέδειξε χθες στην βουλή.

«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της ΝΔ και δεν μου αρέσει ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ», είπε προκαλώντας αμηχανία, όπως μπορείτε να δείτε και στο video στους δύο δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν θέλει να πει κάτι με αυτό, με τον Υπουργό να απαντά: «Απολύτως τίποτα. Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και κανένας άλλος».