Ροντέο και στο Star με τον θείο του γυναικοκτόνου της Ρόδου: «Και γω 9 χρόνια έτρωγα ξύλο από γυναίκα» (vid)

Newsroom
Ροντέο και στο Star με τον θείο του γυναικοκτόνου της Ρόδου: «Και γω 9 χρόνια έτρωγα ξύλο από γυναίκα» (vid)
Ο θείος του δολοφόνου της Ρόδου προσπαθεί να αγιοποιήσει τον ανιψιό του και ζητάει «σύλλογο για κακοποιημένους άντρες».

Σβάρνα πήρε τα κανάλια ο θείος του γυναικοκτόνου της Ρόδου, προσπαθώντας να αγιοποιήσει τον αυτόχειρα δολοφόνο ανιψιό του και να «κατηγορήσει» την άτυχη Ντόρα αλλά και τις γυναίκες γενικότερα.

Μετά το «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη», ο θείος του γυναικοκτόνου, για τον οποίο καλό θα ήταν να επέμβει ο εισαγγελέας με όλα αυτά που λέει δημόσια, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως «είμαστε χριστιανική οικογένεια» και επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης για όσα αναφέρουν σχετικά με τον δολοφόνο ανιψιό του.

Είπε μάλιστα πως η πρώην σύζυγος του δολοφόνου ανιψιού του μπορεί να είχε κάνει δύο μηνύσεις, αλλά έπρεπε να είχε της είχε κάνει πρώτος γιατί ήταν… θύμα κακοποίησης.

Ερωτηθείς, γιατί ότι ο ανιψιός του σκότωσε τη Δώρα, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Δώρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου» και συμπλήρωσε:

«Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε ‘γυναικοκτονία’, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο ‘κακοποιητής’ και ‘απελευθερώθηκε’.

Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;».

Ο ίδιος είπε μάλιστα πως επί 9 χρόνια έτρωγε ξύλο από γυναίκα με τη Ζήνα Κουτσελίνη να λέει: «Έτσι εξηγείται αυτό το μίσος για τις γυναίκες».