Ο θείος του γυναικοκτόνου είπε «δεν είστε όλες θύματα» και η Σκορδά εξερράγη: «Να τον πιάσει η αστυνομία» (vid)

Newsroom
Ο θείος του γυναικοκτόνου είπε «δεν είστε όλες θύματα» και η Σκορδά εξερράγη: «Να τον πιάσει η αστυνομία» (vid)
Τα αδιανόητα πράγματα που είπε ο θείος του 40χρονου γυναικοκτούνου, προκάλεσε την έκρηξη της Φαίης Σκορδά.

Τουλάχιστον αδιανόητα τα όσα είπε ο θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου στην Ρόδο για τον ανιψιό του, προκάλεσαν την έκρηξη της Φαίης Σκορδά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο συγγενής του δράστη είπε μεταξύ άλλων: «Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια», ανέφερε στην τηλεφωνική συνέντευξη του.

Όπως προσέθεσε ο θείος του δολοφόνου και αυτόχειρα, «Για να φτιάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα».

Καταλήγοντας είπε ακόμη πως «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ακολούθησε έκρηξη από την Φαίη Σκορδά που αδυνατούσε να πιστέψει τα όσα άκουσε. «Τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;», είπε έξαλλη, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος».